Dostava


Dostavljamo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na svoji pošti.

Splošni pogoji
Blago, kupljeno v naši trgovini dostavljamo na izbrani naslov do vrat zgradbe ali hiše preko naših logističnih podjetij.
Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih. Prizadevali si bomo za istočasno dostavo.

Večina izdelkov naše skladišče zapusti naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru da izdelka, ki ste ga naročili, ni na zalogi, vas o predvidenem roku dobave obvestimo po elektronski pošti.

1. Logistični servis Pošta Slovenije

Najbljižjo pošto pokličite po telefonu (seznam pošt s pripadajočimi telefonskimi številkami se nahaja na: http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=76, s klikom na območje se odprejo pošte posamezne poslovne enote) in sporočite pomanjkljivost.

Pošta Slovenije posluje v skladu z zakonodajo s področja poštnih storitev, več o tem si lahko pogledate na: http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=143.